Pasen on wheels :-) - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van hypergirl - WaarBenJij.nu Pasen on wheels :-) - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van hypergirl - WaarBenJij.nu

Pasen on wheels :-)

Door: Hypergirl

Blijf op de hoogte en volg

23 April 2006 | Duitsland, Berlijn

En wat doe je dan als je een paar dagen vrij bent (of neemt) juist ja... skaten!!!

Op paaszaterdag op en neer van Oberursel naar Frankfurt. Erg goed skateble. Zo'n km of 13 enkele reis. En door Frankfurt rondslenteren is ook erg leuk.

Op 2e paasdag naar de opening van het seizoen van MORF in Aschaffenburg.
Ja niet te flauw en op de skates er heen.
Vertrek in Frankfurt en langs de Main naar Aschaffenburg voor de 30 km... maarehh het waren er uiteindelijk toch 50 km, en niet alle fietspaden waren geasfalteerd ( dus zeker geen orgasfalt :-)
Na veel gekluun en af en toe de weg vragen kwamen we nog redelijk op tijd aan in Aschaffenburg waar we direct door konden skaten voor de tocht. Een erg relaxte tocht van zo'n 25 km volgde.

Ja en als je op dinsdag in Frankfurt bent dan pak je natuurlijk de TNS nog een keer mee. Dit keer was het stralend weer. ( want in Frankfurt regent het nooit op dinsdag...)
De 37 km met een flink tempo uitgeskate.

Na mijn skates een paar dagen rust gegund te hebben door naar Dusseldorf waar Parisiene en ik op zaterdag een relaxte tocht, maar toch wel zware tocht langs de Rijn hebben geskate. Eerst naar Wertsheim en over de vliegveldbrug terug naar Burgplatz, voor een welverdiende salade.

Vervolgens naar huis om uit te rusten zodat ik op zondag deel kon nemen aan de Bloembollentocht in Lisse.
Na eerst een kort rondje van 15 km en de lunch zonder lunch,naar Haarlem voor de ronde van zo'n 35 km. Na in Heemstede aangekomen te zijn wat gegeten en zelf terug geskate via de Ringvaart naar Lisse,in stromende regen ( tsja het went..)

Of te wel een heerlijke skateweek... en klaar voor skatefresh ;-)

• 23 April 2006 - 17:06

Links:

www.morf-ab.de
    www.t-n-s.de
    www.skatefun.nl

• 24 April 2006 - 11:18

Asje:

Mooie foto's! Dat ziet er idd uit als een supergave skateweek

• 24 April 2006 - 17:48

De Cv Installateur:

Hmm jammer dat ik niet mee kon naar D'dorf en Zakk. Volgende keer dan maar weer die voetjes van de vloer en die hendjes in die luft. Nachtes mahl auch wieder Burgplatz fur mich! Enne kijken of je as zondag nog kan bijhouden na al die trainingen van jou. En/of die 10 seconden voorsprong nog steeds voldoende zijn. :-)

• 24 April 2006 - 19:33

Skatelady:

Ja wat is skaten toch fun...miste het toch wel..ik ga er weer voor.....op zijn tijd...

• 24 April 2006 - 20:13

Bear:

En als we het dan druk hebben met werken, lees ik gewoon je site en zie dat je wederom een fantastische week hebt gehad. Een beetje 'gek" ben je wel hé.

• 25 April 2006 - 08:52

Vero:

een beetje? ;-)

• 25 April 2006 - 18:41

De Cv Installateur:

Tja niks voor niks heet ze HYPERgirl. :-) Hieperdruk op het werk, hieperactief met skaten en hieperdepiep met reizen.... Tja achter de geraniums zitten kan altijd nog.

• 25 April 2006 - 19:51

Hypergevallen !!!:

Dat kan dus ook nog. En ja wel hoor, weer op dezelfde plaats als toen op de overtoom.. en behoorlijk geschaafd. Dus komende weer ff rustig aan. Maar zondag zeker present ;-)

• 27 April 2006 - 17:27

De Cv Installateur:

Hey Hyper geval(len), vorige week in Zakk moesten de voetjes van de vloer! Niet tijdens het skaten. :-) Dan toch maar de geraniums? Of zijn het andere planten geworden :-)