Frankfurt, Wasser beim Wein machen ;-) - Reisverslag uit Frankfurt, Duitsland van hypergirl - WaarBenJij.nu Frankfurt, Wasser beim Wein machen ;-) - Reisverslag uit Frankfurt, Duitsland van hypergirl - WaarBenJij.nu

Frankfurt, Wasser beim Wein machen ;-)

Door: Hypergirl

Blijf op de hoogte en volg

29 Maart 2006 | Duitsland, Frankfurt

28-03-06

Op 28 maart met As naar Frankfurt gereden om daar de opening van het skateseizoen mee te maken.
Rond 13.00 uur bij Kai en vervolgens naar het centrum voor de lunch, kleine rondleiding door Frankfurt en de toren op.
Met liftboy ;-)

Na een bloedstollende autorit en een gevaarlijke doch romantischer ;-) voettocht om 6 uur aangekomen op het station, alwaar we de Ebbel-Wei Express genomen hebben. Ook Frau Rauser aus die Kabelgas?? war dabei.
Daar uitgelegd hoe Nederlanders Wasser beim Wein machen ;-) maar dat kon Jan later op de avond toch beter...

Heel de dag was het prachtig weer, maar kort voor de start begon het te regen...
Om half 9 de start van de tocht, in stromende regen. Maar toch weer ontzettend kicken ondanks de vele valpartijen, vervelende Schienen en supergladde Kopfsteinen.
Weer veel bekende gezichten; Japjan ( aka Jan F) en Dusfor waren er ook.

Na wederom een AppelWein in een suffe kroeg, langs de pizzeria alwaar een heftige discussie ontstond over de CDU ( ???. Toen naar de Stierenstad gereden om daar bij te komen van een vermoeiende dag.

Kai, Danke fur die Einladung. Es war Zoeper !!!

• 30 Maart 2006 - 17:41

Bob De Bouwer :-):

Zo aan de foto's te zien was het weer een geslaagd uitje! Skatetable en keigezellig ondanks de regen.

• 02 April 2006 - 06:49

As:

Mijn skates zijn weer schoon en droog. Dus we kunnen weer ...

En wellicht dat we de volgende keer bij T-N-S het hele speedteam van F.E.E.S.T. tegenkomen ;-)