Marathon, Dusseldorf
Door: Hypergirl
17 Mei 2005 | Duitsland, Düsseldorf
Op donderdag 5 mei met Refresh naar Ddorf gereden om daar te gaan deelnemen aan de marathon die op zondag gereden zou worden.
s'Avonds eerst aan de donderdagavond tocht van DUSFOR deelgenomen. Waar we ook 2 Tilburgers tegenkwamen: Klaus en Jeroen van FEEST.
Het was weer een leuke tocht met perfect asfalt.
Daarna bij Philip de apres-skate en het verjaardagfeestje van Mummelmann oftewel Die Hase...
En nu wachten op de eerste uitnodiging voor het eenpansgerecht ;-)
Op vrijdag een klein tochtje langs de Rhein geskate en vervolgens naar een skatewinkel waar we erg goed advies kregen.
Het slapen was wat minder vanwege de houtverwerkende bezigheden van Diver en Mummelmann... "Echt wel.."
Op zaterdag naar de Pasta Party bij Olives, waar zo'n 100 skaters uit Duitsland, Belgie en Nederland aanwezig waren. Ook Jan F was inmiddels gearriveerd.
En dan op tijd naar bed, om goed uitgerust aan de start van de marathon te verschijnen.
Om 10.00 uur was het dan zover.
Het was tegen alle verwachting in toch droog ( wat niet zo gebleven is ;-(
De snelle onder ons hadden daar geen last van de andere hebben nog een paar km in de stromende regen gereden.
Maar een ieder heeft hem naar tevredenheid uitgereden ondanks een valpartij door Hypergirl op Roulli Roulla ;-) En wat een supertijd voor Spietgriet...
Na een uitgebreide maaltijd in de Golden Ring weer naar Nederland om wederom bij te komen want zowel New York als Skatefresh staat voor de deur ;-)
17 Mei 2005 - 18:24
Links:
www.feestskate.nl
www.dusfor.de
www.feijes.com -
17 Mei 2005 - 20:19
Skatelady:
totall loss na een midweekje dusseldorf....maar zo super gezelli,sportief, lief,lachu,echt wel ...niet dan,loser,duh..... -
17 Mei 2005 - 20:45
Mummelmann:
Houtverwerkende bezigheden? Iemand moet toch voor het brandhout zorgen om de kachel warm te houden. :-) Enne aan de andere kant: een Hypergirl die slaapt? Dat kan toch niet? -
17 Mei 2005 - 20:51
Mummelmann:
En wat de eenpansgerecht betreft, ik moet eerst nog even oefenen. (net als met het skaten) Het moet wel een culinair hoogstandje worden! :-) No worries. It will be a surprise.