Wandelen in Tsjechie ;-)
Door: Hypergirl
02 Mei 2005 | Tsjechische Republiek, Praag
Op vrijdag 22 april met Marcel en As richting Tsjechie gereden. Maar eerst een overnachting in F1 in Magdeburg, niet geheel zonder risico vanwege de rondvliegende flessen ;-)
Op zaterdag verder gereden naar Praag, waar we om een uur of half 2 aankwamen in pension Beta. Na het inchecken de auto geparkeerd en maar gelijk richting stad gelopen.
Van zaterdag t/m dinsdag door Miroslav rondgeleid door de stad, en allerlei leuke bezienswaardigheden in Praag gezien.
Ook aan het nachtleven hebben we volop deelgenomen ;-)
Op dinsdag naar het Reuzengebergte gereden om daar deel te nemen aan de Julianatocht, met nog 6 andere Nederlanders.
Deze tocht werd voor het eerst georganiseerd door Bert en Mien, 2 Nederlanders die een appartement + minicamping hebben in Vernerovice.
Zie voor foto's en beschrijving www.aktief.cz
Na op woensdag een warming up gedaan te hebben in Ardspach, op donderdag dan de eerste dag.
Zo'n 6,5 uur gelopen over 31 km.... niet slecht. Zelf de stempelpost moest eerder aanwezig zijn vanwege de "professionele" lopers die deelnamen aan de tocht ;-)
Op vrijdag toch maar besloten om weer naar Praag te rijden voor nog een zwaar feestweekend wat dan ook gelukt is. Inclusief een zware competitie tafelvoetbal wat volgens mij de meisjes grandioos hebben gewonnen ;-)
Tijdens dit laatste weekend waren we niet meer in staat om foto's te nemen ;-)
Op zondag weer naar huis, om even bij te komen, want het marathonweekend in Dusseldorf zit er alweer aan te komen....
As, Marcel en Miroslav bedankt voor een supervakantie in Tsjechie..
Absoluut voor herhaling vatbaar.. maar dan wel de skates mee..
03 Mei 2005 - 20:05
Mummelmann:
Enne.... waar zijn de foto's??? Of was het rolletje vol? :-) -
16 Mei 2005 - 06:13
Eef:
Leuke site, Angel!
Heb je een goede reis en een geslaagd weekend gehad?
Je doet veel: schrijven, skaten, fietsen, wandelen, reizen, werken... je komt gewoon tijd tekort...
Groetjes -
17 Mei 2005 - 18:20
Asje-ova:
Praag was inderdaad SUPERgezellig! En ook ik wil weer terug. Gelukkig is niet alles op foto vastgelegd! -
17 Mei 2005 - 18:26
Hyperska:
Nee gelukkig niet. Maar ik weet niet wat Bijlski nog voor foto's heeft ;-) -
17 Mei 2005 - 21:11
Mummelmann:
Wel jammer hoor dat niet alles op de gevoelige plaat is gekomen. Hadden de thuisblijvers tenminste ook een idee kunnen krijgen van het uitstapje. Maar ja de hof-fotograaf was niet mee. Volgende keer beter. Nastravie!! Echt wel.