Ben jij goed gemutst???? - Reisverslag uit Overveen, Nederland van hypergirl - WaarBenJij.nu Ben jij goed gemutst???? - Reisverslag uit Overveen, Nederland van hypergirl - WaarBenJij.nu

Ben jij goed gemutst????

Door: Hypergirl

Blijf op de hoogte en volg

22 Februari 2005 | Nederland, Overveen

20-02-2005

En dan voor de verandering eens een wandeling ;-)
In Noord Holland deze keer, de tocht was uitgezet door Edwin en Marion (thx)
En hoelang de tocht was, en hoelang de extra lus, was ook bij de organisatoren niet bekend ;-)

Na eerst met zijn allen een lekkere koffie gedronken te hebben bij het verzamelpunt (en natuurlijk schuilen voor de stortbui) vertrokken we rond kwart voor 11 uit Overveen.

Langs de duinen af naar IJmuiden om daar halverwege de middag in een gezellig strandtentje een Choco met Slagroom te nuttigen.

En toen terug naar Overveen over het strand, en wat een prachtig weer...
Ja, afbellers daar kunnen jullie best spijt van hebben...

Na in Overveen nog wat gedronken te hebben in convooi naar Zandvoort gereden,om daar lekker pannekoeken te gaan eten.
Onder het nuttigen van de pannekoeken ook nog geleerd hoe het zit met mannelijk gedrag, territoriumleer en spugen op je hoofd ;-) (thx Wim)

Volgende wandeltocht:
27 maart, 1e paasdag.
Rondom Oisterwijk.
Info volgt.....

• 22 Februari 2005 - 21:25

Mummelmann:

Het was weer een perfecte wandeling!! En alle soorten weer onderweg gehad: sneeuw, hagel, regen en..... zon (konden we weer even lekker droog worden). En ik wilde ook nog wel afzeggen, maar goed dat ik het niet gedaan heb. :-) Tot de volgende keer!!

• 23 Februari 2005 - 08:12

Looplady...:

Heerlijk genoten en afzeggen ...duh.....
    En wat een weertje weer...
    Volgende keer in korte broek....

• 24 Februari 2005 - 09:52

Krista:

Ik vond het heel geslaagd en we hebben weer heel wat afgelachen. Maar elke keer als ik mijn territorium wil afbakenen moet ik rennen voor mijn leven. Vinden ze toch niet leuk als ik ze op hun hoofd spuw. Hypergirl...iets doen we toch niet goed :-(

• 26 Februari 2005 - 13:24

Spietgriet ®:

Het was een mooie en gezellige route (thx Mummelmann en Skatelady). Vooral het laatste stuk was genieten: over het strand, met de wind in de rug en de zon in het gezicht. Tot eerste paasdag!

PS Hypergirl: dat was gisteren een goede actie (gezien het weer van vandaag).

• 28 Februari 2005 - 16:48

Mummelmann:

Hey Sprietgriet, ik heb evt nog meer strandroutes in de aanbieding....

• 01 Maart 2005 - 15:41

Ma:

lopen voor de lijn en daarna choco met slagroom dat is water naar de zee dragen. succes met je volgende poging!!!!! groetjes

• 01 Maart 2005 - 15:45

Hypergirl:

Ja ma, dat is om aan de gang te blijven.... anders moeten we al achter de geraniums ;-)

• 01 Maart 2005 - 17:06

Mummelmann:

Niks achter de geraniums! Witte stranden met palmbomen, blauw helder water, een strak blauwe lucht, een lekker zonnetje en een aangenaam temperatuurtje. Daar gaan we zitten!!!

• 10 April 2005 - 18:49

Hans:

Ik zie wel dat jij regelmatig in Overveen te vinden bent. Hopelijk heb je ook nog een beetje kunnen slapen.