F(ijn) N(og ff) S(katen) - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van hypergirl - WaarBenJij.nu F(ijn) N(og ff) S(katen) - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van hypergirl - WaarBenJij.nu

F(ijn) N(og ff) S(katen)

Door: Hypergirl

Blijf op de hoogte en volg

04 December 2004 | Nederland, Amsterdam

03-12-04

En het was schitterend weer, en wat doe je dan op vrijdag: jawel skaten in Amsterdam.

Eerst lekker eten ( jawel wederom Thai's) met Astrid en Edwin.
En tegenwoordig houden we ook een pre-skate, bij Vertigo. Alwaar we een SMS- precisie bombardement uitvoerden naar Birgitsche ;-)

En dan om 20.30 de vertrek vanaf het ronde bankje.
Een kleine groep en een korte tocht... zo'n 18 km...Gelukkig hadden we zelf al een paar rondjes voorgeskate.

We waren dus erg vroeg terug voor de apres skate en dat was te merken ook.
Zowel tijdens de tocht als bij de apres skate waren de huwelijksaanzoeken niet van de lucht....
En het klinkt ook goed als iedereen met Andre Hazes meezingt ;-)

Al met al weer een gezellige avond..
En tot volgend jaar...

• 06 December 2004 - 13:00

Mummelmann:

Volgend jaar pas weer?? Moeten we zo lang wachten op De Hyper? Dat houden we niet zo lang uit hoor! Maar ja we moeten het er maar mee doen. Maar zoals altijd was ook dit uitje weer een Toppertje!!!

• 06 December 2004 - 13:23

Hypergirl:

Ja Mummelman wil wel wat eerder iets organiseren maar dan moet je toch even naar Korea komen. Wat dacht je van een Friday Night Seoul???

• 06 December 2004 - 13:43

Mummelmann:

Maak me gek! Hmmm is toch ietsjes te ver skaten voor mij. Hebben ze daar ook Alt? Ik heb nog een week vrij.....

• 07 December 2004 - 06:39

Klein Koreaantje:

Nee geen alt te bekennen hiero, maar cass, ob, hite en cafri zijn ook prima te drinken hoor! En van een glaasje soju wordt je zo weer warm na een heftig tochtje skaten langs de han-river!

• 07 December 2004 - 12:24

HYPER II:

Klinkt goed allemaal; misschien toch maar eens een Friday Night Seoul organiseren.

• 07 December 2004 - 13:23

Mummelmann:

Waar moet ik mij inschrijven?

• 07 December 2004 - 14:22

Hypergirl:

Klein Koreaantje: Regel jij de inschrijvingen???

• 07 December 2004 - 16:17

Oma:

hypergirl, kleinkoreaantje.
    ik lees nergens dat er koffie is, dus blijf ik maar thuis .zorg dus dat jullie broeken heel blijven. groetjes

• 10 December 2004 - 02:10

Klein Koreaantje:

inschrijvingen vanaf nu graag op: www.FNSeoul.ac.kr
    Kosten: slechts 20.000 Wonnetjes (excl. reis, overnachting en verzekering) Welkomstsoju wel inbegrepen!

• 10 December 2004 - 02:11

o en oma,
    we hebben hier een starbucks (nou ja, een stuk of 100) dus met die koffie zit 't ook wel goed! Zal ik je dan vast maar inschrijven?

• 15 December 2004 - 06:20

Vero:

hoe laat vertrek je?

• 15 December 2004 - 08:07

Maatje:

17.10 ned. tijd en kom aan om 11.25 Koreaanse tijd.
    Maar vertrek thuis om half 12. Tot straks

• 17 December 2004 - 06:27

Klein Koreaantje:

Even ter informatie: hypergirl is ondertussen veilig aangekomen in Seoul, leert met stokjes eten (valt nog best tegen) en is al uitbundig aan het skaten geslagen!!

• 18 December 2004 - 11:07

Hypergirl:

Idd en de eerste Soju Party overleefd (ook maar nauwelijks en ben nu nog ziek)maar wel van Istvan gewonnen.

• 19 December 2004 - 08:24

Vero:

ja, maar de consequenties waren wel ranzig, aan beide kanten!!!

• 19 December 2004 - 08:30

Hypergirl:

Maar als het goed is is mijn kamer nu schoon ;-)