Ddorf, Skaten oder Saufen.....
Door: Hypergirl
23 November 2004 | Duitsland, Düsseldorf
Op 18 november met een groep van 8 personen naar Dusseldorf gereden om daar een weekendje te gaan skaten. Na aangekomen en ingechecked te hebben in de Back-Packers, door de stromende regen naar de Altstad gelopen om wederom Thais te gaan eten.
We hadden niet veel plaats, maar het eten was weer prima.
Vervolgens door nog meer regen naar Schumacher gelopen waar die avond het speciale Latzenbier geschonken werd. Leuke tip van Dusfor. Er moest wel doorgedronken worden want men was per slot niet op het station.
Op vrijdagochtend na de Altstad, beetje shoppen. Natuurlijk over de kerstmarkt voor een warme chocomel + amaretto. Na een flinke kom snert wederom de stad doorgeslenterd. Omdat het toch droog bleek te blijven snel terug naar het hostel om een tochtje te gaan skaten. Nadat we de Rheinufer langs geskate waren begon het weer te gieten. Na lang zoeken ;-),eindelijk het apres-skate cafe Philip gevonden, die uiteindelijk op zo'n 100 meter van het hostel bleek te liggen...
s'Avonds afgesproken met een aantal Dusforisten voor een ontmoeting in Liebe Voll, een erg leuk cafe met goede muziek.
De ene helft bleef in Liebe Voll hangen terwijl de andere helft met een aantal Dusforisten na ZAKK vertrokken, voor een gezellige 80-party, met goede muziek.
Om een uur of 4 door Taxi Birgitsche afgezet bij het hostel.
Op zaterdag wederom regen en wederom de stad in om te shoppen. Met 6 personen een uur of 3 op 100 m2 Dusseldorf rond geslenterd en dat allemaal voor een rokje voor Hypergirl ;-) Toen het even droog was gingen P(i)eter en Han toch weer proberen te skaten, waarna het spontaan weer ging regenen.
Na s'avonds gegeten te hebben bij de Mexicaan, naar Les Halles. Een "discotheek" of eigenlijk een oude loods met een kleine dansruimte erbij. Wederom een leuke tip van een aantal dusforisten die daar ook waren. Heerlijk uit ons dak gegaan (ik in ieder geval...) en wederom door taxi Birgitsche en Holle naar Hostel gebracht.
Op zondagochtend frühstücken bij Rosies. Zo'n 9 Duitsers en 8 Nederlanders deden zich te goed aan een heerlijk ontbijt.
Nadat we eigenlijk na de frühstück naar huis wilden, bleek het in eens prachtig skateweer. Dus toen eindelijk een heerlijk tocht geskate langs de Rhein, zo'n km of 29. Met onderweg Gluhwein van Birgit. Naderhand nog even soep gegeten en toen naar het hostel om toch maar naar Nederland te reizen.
Dusfor, herzlichen Danke fur das tolle Wochenende. Jetz weissen wir wo die gute Kneipe usw. sind. Und die skatetour am Sonntag war wirklich sehr Schön.
Bis bald..
23 November 2004 - 22:51
Mickey:
He Angel je bent wel vol van de frauen als je afsluit met "Jetz weiben wir wo...";-) -
24 November 2004 - 08:56
Juliana:
En eindelijk nu een rokje gekocht ?? -
24 November 2004 - 09:05
Beatrix:
Ja super sexy..... -
24 November 2004 - 11:25
Marissie:
Waar zijn nou al die andere foto's?
Gelukkig toch nog een rokje gevonden.....
Was het nou een Skateweekend of een eet en Zuipweekend....;-) -
24 November 2004 - 11:38
Hypergirl:
He Marissie... laten we het maar houden op een zuipweekend. Foto's volgen later op de dag.. druk, druk druk -
24 November 2004 - 12:53
Mummelmann:
Ja het was weer een echt top weekend! En het zuipen viel wel mee hoor, :-) Er was veel meer: leuke kerstmarkt, leuke winkels, goede restaurants en een kei leuke skatetocht. Enne de nieuwe hyper outfit is goedgekeurd (of is het nu goed gekeurd? ;-) ) -
25 November 2004 - 11:02
Mikey:
ik weet niet wat jij allemaal in die pashokjes heb gedaan murmelman... goed gekeurd is het weekend zeker. Silvester wat is dat eigenlijk, marissie? kunnen we Silvester naar Azië laten komen? kortom bis gleich -
25 November 2004 - 14:39
Klein Koreaantje:
Nou, van wie zou ik het toch hebben? Hier weten ze het wel!
Enne, wen maar niet te veel aan de lekkere Duitse broodjes 's ochtends, want dan wordt t wel even schrikken in December!
tot snel, annjong -
26 November 2004 - 10:56
#71:
Kommt doch gerne bald wieder ;-)
Bestimmt gibt es in 2005 auch wieder Sondereinsätze der United Skate Nations in den Niederlanden!! -
01 December 2004 - 20:02
Mummelmann:
Hi #71, wir werden auf jeden fall bestimmt wieder nach D'dorf kommen und euhre sonder einsatze mitfahren!