Hypergirl goes Hiking - Reisverslag uit Amerongen, Nederland van hypergirl - WaarBenJij.nu Hypergirl goes Hiking - Reisverslag uit Amerongen, Nederland van hypergirl - WaarBenJij.nu

Hypergirl goes Hiking

Door: Hypergirl

Blijf op de hoogte en volg

12 Oktober 2004 | Nederland, Amerongen

10-10-04

Met de wallen nog onder mijn ogen (maar kwam ook net van A'dam ;-) Darren en Krista in de auto geladen en naar Amerongen gereden. Nou dat was wel even zoeken en sommige wegen hebben we dan ook driemaal gereden. Maar een prachtig uitzicht.

Iets over tienen op de afgesproken plaats waar Monique en Richard al stonden te popelen. De stappenteller al ingesteld ;-)

Vol goede moed aan de tocht van zo'n 22 km begonnen. Na een halve kilometer liepen we al verkeerd, tsja wie draait dan ook gauw zijn huis om....
Na de volgende halve kilometer de eerste stop.. (maar zonder koffie)

Met de pont naar het eiland van Maurick voor een prachtige tocht langs de dijk. Onderweg kwamen we kraampjes tegen waar jezelf fruit en noten kon kopen en je geld in een bakje moest leggen. Wie verwacht dat nog in Nederland. Ook kregen sommige onder ons een gratis accupunctuur. Maar nog steeds geen koffie.

Na zo'n km of 15 weer met de pont naar het vaste land. Nog even doorzetten tot Wijk bij Duurstede, en via het kasteel naar een gezellig cafeetje. En waren we nu echt in Wijk of toch in Costa Rica????

Na de pauze met een flinke tegenwind het laatste stuk over de dijk terug naar Amerongen.
Yeah finally we made it... en volgens de stappensteller was het toch echt 25 km.

Ons vervolgens te goed gedaan aan een overheerlijke pannekoek, om de calorieen er weer aan te eten.

Next hike:
28 november, 10.00 uur
Montfoort
So, be there...

• 13 Oktober 2004 - 02:48

Klein Koreaantje:

Ziet er weer leuk uit, maar echt Hiken kun je in Nl natuurlijk niet. Bereid je maar vast voor op Seroksan (oid) in December, das weer hele andere koek!
    Doe tante Riet de groetjes!

• 14 Oktober 2004 - 12:52

Vero:

Ben je aan het werk?

• 14 Oktober 2004 - 17:45

Peet:

echt leuk zo site.staan leuke berichten.en foto's op.Ben al moe als ik aan lopen denk.he maak er wat van en geniet van het leven

• 15 Oktober 2004 - 15:10

Krista:

Hee lieverd,
    Zeggen ze nog dat sporten gezond is.
    Ik heb er nog nooit zo sexy uitgezien:-)
    Maar jij kunt er ook wat van.
    Gelukkig geen blaren gehad maar wel pijn aan mijn benen.
    Volgend keer beter en dan zorg ik dat ik niet de dag er voor heb geskied.
    Verheug me al op de volgende keer.
    Groetjes krista
    PS complimenten voor de site ziet er echt leuk uit!!

• 16 Oktober 2004 - 06:04

Vero:

Huh?? samen?

• 18 Oktober 2004 - 22:01

Darren:

I must admit we all look great!
    my feet were a little sore after but it was well worth it.
    What more could I have asked for? It was a beautiful morning, the sun was shining, I was with nice people & we visited some beautiful places.
    I look forward to 21st!
    The first stop picture is a little bad huh?
    "Who left that in there?!!"
    See you on the 21st!
    tot ziens!