Downhill in Barcelona - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van hypergirl - WaarBenJij.nu Downhill in Barcelona - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van hypergirl - WaarBenJij.nu

Downhill in Barcelona

Door: Hypergirl

Blijf op de hoogte en volg

06 Oktober 2004 | Spanje, Barcelona

Op woensdag 29 september ben ik naar Barcelona vertrokken om een weekje te gaan skaten.

Na een relaxte heenreis aangekomen in Barca, maar gelijk gaan chillen met Judith die daar al een paar dagen was. Edwin en Nicol die ik op het vliegveld was tegengekomen gingen ook mee.
s'Avonds de eerste tocht, de Gaudi-Tour. Een korte rustige tocht, waarbij Anne van alles vertelde over de gebouwen die we bezochten.
Na de tocht aan de Sangria en s'nachts de tweede tocht met Edwin en Erik: warme wafels in de haven. (ohoh valt niet mee na 5 liter sangria) En ook hier weer door de politie aangehouden op de loopbrug ;-(

Op donderdag stond er een zware down hill op het programma. Na overdag lekker op het strand gelegen te hebben, en daarna de stad bezocht, waren we er helemaal klaar voor. Na eerst de nodige kilometers de Muntanya de Montjuic omhoog geskate te hebben, met zo'n snelheid van 54 km per uur vanaf het Olympisch Stadium naar beneden geknald. Wat een adrenaline kick.
De apres-skate met 2 glazen wijn hakte er goed in.

Vrijdagoverdag wederom op Montjuic de kabelbaan genomen naar het strand van Barceloneta. Veel fruit gegeten en nog lekker bijkomen van de donderdagavond. Vrijdagavond de Barcelona Night Skate. Heerlijk relaxed door de stad geskate, met op veel plaatsen een rustpauze om bij te kletsen. Na de tocht een afzakkertje bij de Baja Beach Club met de Dusfor Skaters. En wederom de nodige glazen sangria en een warme wafel in de haven ( maar deze keer niet aangehouden ;-)

Zaterdag een dagje zonder skaten. Na overdag ArieLex te hebben geshopped bij Decathlon, s'avonds lekker gaan eten met Judith, Silvia en Lex in the City. Een erg diepgaand gesprek volgde ;-)

Op zondag vroeg uit de veren, ja ook Kerstin moest eraan geloven. Zo'n uur met de trein heen naar Calafell en vervolgens een km of 20 terug skaten. Ook hier een paar kleine down hills. Na in Vila Nova eerst gegeten en gedronken (Sangria) te hebben, lekker aan het strand gelegen (incl. sangria, bedankt Edwin). Rond een uur of 5 met de trein naar Sitges, over de boulevard en natuurlijk weer Sangria gedronken (Danke, Claus). Later gegeten in een restaurant in Sitges waar Peter Nikkel en ik meededen aan Expeditie Robinson. Maar wie heeft er nou gewonnen???
Na terug te zijn in Barcelona even ter afscheid wat gaan drinken op Placa Reial..... na een omweg van een uur. (bedankt Han)

Op maandag gingen de meeste skaters na huis. Na afscheid van hun genomen te hebben, nog even lekker naar het strand geskate met Joyce. Later spullen opgehaald, en met Judith en Silvia naar hun appartement gegaan.

Op tijd naar bed en nog vroeger op om de bus van 5 uur te halen ;-( Wat niet iedereen gelukt is ;-)

Lex & Martijn, bedankt het was fantastisch.
Carlos & Amigos Gracies

www.dusfor.de
    www.skate-tours-berlin.de

• 07 Oktober 2004 - 13:06

Maris:

Uhhh......volgens mij heb je daar genoten van Sangria en warme wafels???
    Weer eens iets anders dan Mummelmann hahaha.......
    Leuk hoor al die verhalen....Go for it Hypergirl ;-)

• 08 Oktober 2004 - 14:41

Peter Nikkel:

Hoi Angelique,
    Tsja, wie heeft er nu gewonnen? We leven beiden nog. Nu ik zo je leuke verslag lees weet ik waarom je zo'n taaie "tegenstander" was: al die wafels die je tijdens de training ingenomen hebt. En het voordeel van Expeditie Robinson: Je kan veel meer souvenirs mee terugnemen: vlieggewicht :-)

• 08 Oktober 2004 - 15:03

Arie:

Als ik dit zo lees, krijg ik zin om terug te gaan. Was inderdaad erg leuk om te doen, vooral die downhill gaf een kick.

• 09 Oktober 2004 - 08:59

Edwin B:

Leuk verhaal komen weer wat herringeringen terug zoals t waffels spektaken en d politie.
    C-ya @ the photo, my place

• 09 Oktober 2004 - 09:32

Edwin De Graaf:

Goed verslag Angelique, ik wil ook weer terug.

Ik geloof dat je mijn foto's ook gezien hebt? Ik had nml. geen e-mail adres van je. mail me anders op egraaf (at) egraaf.org

• 10 Oktober 2004 - 17:38

Han:

Leuk verslag van een geweldige vakantie! En ach, voor een omweg van een uur draai ik m'n hand natuurlijk niet om ... ik ga tenstlotte ook van Eindhoven via A'dam naar BCN ;o) Groetjes!

• 12 Oktober 2004 - 16:57

Yolanda:

Hoi Angelique,
    Kicke reisverslag, wel heel Barcelona gezien he, maar des te goedkoper op de skates. Hierbij je vertaling: Carlos y el resto. Muchas gracias para su corrientes. Superior!!!!!

• 12 Oktober 2004 - 23:00

Erik:

Angelique, leuk verslag van een fantastisch weekje skaten in Barcelona. Voor de sangria en de wafels moeten we weer terug naar Barca.

• 30 Oktober 2004 - 15:16

Barbara:

Heeee Angelique,

leuke site en volgens mij hebben jullie het heeel gezellie met elkaar.

See u